Web 1920 – 3 - MOBILE
House of Excellence

Ποιοι είμαστε

Βιώστε την εμπειρία της απαράμιλλης αποδοτικότητας με την ΕΛΓΕΚΑ, τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για την απρόσκοπτη επίτευξη όχι μόνο βιώσιμων, αλλά και προσοδοφόρων αποτελεσμάτων. Αξιοποιούμε την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας, τα ισχυρά συστήματα και την προηγμένη υποδομή μας για να εγγυηθούμε ανθεκτικά και σταθερά αποτελέσματα. Ως αφοσιωμένος σύμμαχος στο επιχειρηματικό σας ταξίδι, η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από την παροχή υπηρεσιών – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίζετε κερδοφόρο ανάπτυξη.

  • Με έτος ίδρυσης το 1974, η ΕΛΓΕΚΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και κυρίως των τροφίμων στην Ελλάδα.
  • Είναι εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. από το 1999.
  • Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εμπορικών Υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing και Logistics.
  • Είμαστε μέλος του ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης την εταιρεία ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, που είναι θυγατρική εταιρεία παροχής υπηρεσιών logistics. Εκτός από την ελληνική αγορά, ο Όμιλος έχει παρουσία μέσω των θυγατρικών του στη Ρουμανία και την Κύπρο.
THE HOUSE OF EXCELLENCE

Γιατί να Επιλέξετε εμάς

Προστιθέμενη αξία

Είμαστε ένας ευέλικτος οργανισμός, χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και τεχνολογία αιχμής για να μεγιστοποιήσουμε την κερδοφόρα ανάπτυξη του brand σας και να παρέχουμε λύσεις στις πιο απαιτητικές προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αποδοτικός συνεργάτης

Παρέχουμε γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στην ελληνική αγορά, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από οικονομίες κλίμακας και να μην επιβαρύνεστε επενδύοντας σε πάγιες τοπικές υποδομές και περιουσιακά στοιχεία.

Η Πρόκληση της Ελληνικής Αγοράς

Γνωρίζοντας και υπερνικώντας τις προκλήσεις της απαιτητικής γεωγραφίας της Ελλάδας -περίπου 80% βουνά, πολυάριθμα νησιά και απομακρυσμένες τοποθεσίες- και τις σημαντικές εποχιακές διακυμάνσεις της καταναλωτικής ζήτησης, ειδικά κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη διανομή συσκευασμένων καταναλωτικών αγαθών (CPGs) σε όλη τη χώρα. Τα προηγμένα εργαλεία πρόβλεψης, η ευέλικτη υποδομή logistics και οι τοπικές συνεργασίες μας επιτρέπουν να μετατρέψουμε αυτές τις πολύπλοκες δυσκολίες στα δυνατά μας σημεία, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις διανομής προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Εκτεταμένο Δίκτυο & Υποδομή

Προσφέρουμε αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις διανομής. Το δίκτυό μας καλύπτει ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων περιοχών είτε άμεσα είτε μέσω των αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών μας. Αξιοποιούμε όλα τα κανάλια καταναλωτικών προϊόντων με εξειδικευμένες διαδρομές για κάθε κανάλι και τύπο προϊόντος. Φτάνουμε σε περισσότερα από 48.000 καταστήματα πανελλαδικά, εκ των οποίων τα 2.700 ανήκουν στο Οργανωμένο Λιανεμπόριο.

Αξιόπιστη ομάδα

Οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας βελτιώνουν συνεχώς τις ικανότητες των ομάδων τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των διαδικασιών αιχμής, για να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο αριστείας υπηρεσιών.

Τι κάνουμε

Παρέχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία σε επιτυχημένους προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό να αναπτύξουν εμπορικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους σε ελεγχόμενο κόστος και με περιορισμένο κίνδυνο.

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Εμπορικών Υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing (Online και Offline), του Trade Marketing και των Logistics, αποτελώντας αναπόσπαστο κρίκο στην εφοδιαστική αλυσίδα των οίκων που συνεργαζόμαστε για την επιτυχή ανάπτυξη των brands που αντιπροσωπεύουμε και διαχειριζόμαστε, στην ελληνική αγορά.

Στον τομέα των Υπηρεσιών Logistics, η θυγατρική μας, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης, διανομής, ανασυσκευασίας, προώθησης και εξειδικευμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ διαθέτει πάνω από 160.000 τ.μ. πιστοποιημένων στεγασμένων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, συμβατών με οποιαδήποτε ζώνη θερμοκρασίας, κατανεμημένων σε 15 σημεία, καθώς και φορολογικές και τελωνειακές αποθήκες και φαρμακαποθήκες, πλήρως αδειοδοτημένες και πιστοποιημένες και 11.000 τ.μ. γραφειακούς χώρους σε διάφορα κτίρια. Επίσης, διαθέτει στόλο 300 πιστοποιημένων οχημάτων, αποστέλλοντας πάνω από 45 εκατομμύρια κιβώτια ετησίως.

Member of ELGEKA Group
www.elgekagroup.com
© 2023 ELGEKA. All rights reserved.