Η Novafood είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας και παρασκευής ζάχαρης και γλυκαντικών.

Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, στενή παρακολούθηση όλων των διεθνών τάσεων της αγοράς και της υγιεινής διατροφής, χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές και συνεχείς έρευνες των αναγκών τους, για την δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, η Novafood αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και δυναμικότερες εταιρείες στον κλάδο της.

Sweet’N Low

—Γλυκαντικό σε φακελάκια με βάση την Ασπαρτάμη και την Ακεσουλφάμη Κ. Ο συνδυασμός ασπαρτάμη & ακεσουλφάμη Κ δίνει μια  καθαρή γεύση, παρόμοια με αυτή της ζάχαρης η οποία διατηρείται αναλλοίωτη για αρκετό χρονικό διάστημα.

—Γλυκαντικό σε δισκία με βάση την Ασπαρτάμη και την Ακεσουλφάμη Κ. Κάθε δισκίο Sweet’N Low έχει 0 θερμίδες και ισοδυναμεί σε γλυκύτητα με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη που περιέχει 20 θερμίδες.

Γλυκαντικά Linodiet
Με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια

—Το Linodiet SteviaDextrose, είναι γλυκαντικό φυσικής προέλευσης που περιέχει εκχύλισμα του φυτού στέβια & δεξτρόζη με ελάχιστες θερμίδες, σε ασυναγώνιστη τιμή!

—Το Linodiet SteviaErythritol είναι γλυκαντικό φυσικής προέλευσης που περιέχει εκχύλισμα του φυτού στέβια & ερυθριτόλη με 0 θερμίδες και 0 γλυκαιμικό δείκτη.

Linodiet με Σουκραλόζη & Ερυθριτόλη

—Το Linodiet Sucralose, είναι ένα σύγχρονο γλυκαντικό που περιέχει τη γλυκαντική ουσία Σουκραλόζη η οποία έχει την ίδια υπέροχη γεύση με τη ζάχαρη, ενώ παράλληλα έχει 0 θερμίδες και 0 γλυκαιμικό δείκτη.
—Όλα τα γλυκαντικά Linodiet Sticks είναι σε πρακτική συσκευασία 100 ατομικών μερίδων, και γλυκαίνουν υπέροχα ζεστά ή κρύα ροφήματα, δημητριακά καθώς και φρέσκα φρούτα.

Linodiet με Σουκραλόζη & Φρουκτόζη

—Το Linodiet Σουκραλόζη & Φρουκτόζη, είναι ένα σύγχρονο γλυκαντικό που περιέχει φρουκτόζη και τη γλυκαντική ουσία Σουκραλόζη η οποία έχει την ίδια υπέροχη γεύση με τη ζάχαρη χωρίς να έχει τις θερμίδες της.

—είναι σε πρακτική συσκευασία 100 ατομικών μερίδων,  όπου γλυκαίνουν υπέροχα ζεστά ή κρύα ροφήματα, δημητριακά καθώς και φρέσκα φρούτα.

—1 Sticks = 1 κουταλάκι ζάχαρη

Linodiet Baking Stevia

—Το Linodiet Baking Stevia είναι ένα φυσικό γλυκαντικό, το οποίο είναι ιδανικό για την παρασκευή γλυκισμάτων και αποτελεί τη φυσική εναλλακτική λύση στη ζάχαρη.

—Είναι ένα μοναδικό μείγμα: Γλυκοζίτες Στεβιόλης με Ερυθριτόλη (Φυσικά γλυκαντικά με μηδενικές θερμίδες), με υπέροχη γεύση, μηδέν θερμίδες και μηδέν γλυκαιμικό δείκτη. Παραμένει σταθερό και μπορεί να ψηθεί σε θερμοκρασίες έως και 200°C, χωρίς να αλλοιωθεί η γεύση του.

—Έχει γλυκύτητα, βάρος και όγκο ίδιο με τη ζάχαρη, με τη διαφορά ότι 1 Kg ζάχαρη έχει 4.000 θερμίδες ενώ 1 Kg Linodiet Baking Stevia έχει 0 θερμίδες.

—Διατίθεται σε συσκευασία pouch 230g με zipper για εύκολο άνοιγμα / κλείσιμο και σε επαγγελματική συσκευασία 2 κιλών.

Droplets

—Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε υγρή μορφή με βάση τη Σουκραλόζη και τη νατριούχο ζαχαρίνη

—Ιδανικό για ροφήματα , γλυκά και μαγειρική

—2 σταγόνες = 1 κουταλάκι ζάχαρης 5γρ

—Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε υγρή μορφή με βάση τους γλυκοζίτες στεβιόλης και τη θαυματίνη

—Ιδανικό για ροφήματα , γλυκά και μαγειρική

—4 σταγόνες = 1 κουταλάκι ζάχαρης 5γρ

Μαρμελάδα Linodiet

85% λιγότερες θερμίδες & 93% λιγότερα σάκχαρα από τις συμβατικές μαρμελάδες!

Μονό 7 θερμίδες ανά μερίδα των 20 g!