ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Επιλέγουμε με βαθιά γνώση και αγάπη τα πιο εκλεκτά , ζουμερά και αρωματικά φρούτα  από τη Χίο και κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να απολαμβάνετε θρεπτικούς, γευστικούς χυμούς  και πλούσια φρουτοποτά .

ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ ΧΥΜΟΙ

Ο χυμός των φρούτων όπως μας τον προσφέρει η φύση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Επιλέγουμε τα καλύτερα φρούτα κάθε εποχής, γεμάτα χυμούς και αρώματα. Τα στύβουμε, παίρνουμε τον χυμό τους, τον παστεριώνουμε και τον αποθηκεύουμε αμέσως σε ασηπτικές σακούλες αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας, στο ψυγείο. Οι ίδιες αυτές σακούλες γεμίζουν κάθε φορά τις συσκευασίες που προορίζονται για κατανάλωση. Έτσι, σε εσάς φθάνει αποκλειστικά ο χυμός του φρούτου, χωρίς να προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε κάτι!

100% ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΑ

Μαζεύουμε με υπομονή την καλύτερη πραμάτεια της Χίου σε εσπεριδοειδή αλλά και τα καλύτερα φρούτα εκλεκτών παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα. Στύβουμε τα φρούτα, παίρνουμε τον χυμό τους και του αφαιρούμε το νερό, εξατμίζοντάς το. Το συμπύκνωμα που μένει, ένα αγνό εκχύλισμα, παστεριώνεται. Όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τα φρουτοποτά μας, το αραιώνουμε με νερό και ζάχαρη, ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή μας! Έτσι, απολαμβάνετε ένα φρουτοποτό που δεν περιέχει κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες.