ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Επιλέγουμε με βαθιά γνώση και αγάπη τα πιο εκλεκτά , ζουμερά και αρωματικά φρούτα  από τη Χίο και κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να απολαμβάνετε θρεπτικούς, γευστικούς χυμούς  και πλούσια φρουτοποτά .

ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ ΧΥΜΟΙ

Ο χυμός των φρούτων όπως μας τον προσφέρει η φύση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Επιλέγουμε τα καλύτερα φρούτα κάθε εποχής, γεμάτα χυμούς και αρώματα. Τα στύβουμε, παίρνουμε τον χυμό τους, τον παστεριώνουμε και τον αποθηκεύουμε αμέσως σε ασηπτικές σακούλες αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας, στο ψυγείο. Οι ίδιες αυτές σακούλες γεμίζουν κάθε φορά τις συσκευασίες που προορίζονται για κατανάλωση. Έτσι, σε εσάς φθάνει αποκλειστικά ο χυμός του φρούτου, χωρίς να προσθέσουμε ή αφαιρέσουμε κάτι!

100% ΦΥΣΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ

Επιλέγουμε ένα προς ένα τα πιο εκλεκτά εσπεριδοειδή της Χίου αλλά και αυτά των καλύτερων παραγωγών από όλη την Ελλάδα. (Βλέπετε, δεν δουλεύουν σαν μηχανές τα δέντρα του νησιού μας για να μας εγγυηθούν ισόποση παραγωγή κάθε χρόνο.) Στύβουμε τα φρούτα, παίρνουμε τον χυμό τους και του αφαιρούμε το νερό, εξατμίζοντάς το. Το συμπύκνωμα που μένει, ένα χρυσαφένιο, αγνό εκχύλισμα εσπεριδοειδών, παστεριώνεται και αποθηκεύεται. Όταν έρθει η ώρα της συσκευασίας, στο ίδιο αυτό συμπύκνωμα προσθέτουμε ξανά ό,τι ακριβώς αφαιρέσαμε: μόνο το νερό!

100% ΦΡΟΥΤΟΠΟΤΑ

Μαζεύουμε με υπομονή την καλύτερη πραμάτεια της Χίου σε εσπεριδοειδή αλλά και τα καλύτερα φρούτα εκλεκτών παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα. Στύβουμε τα φρούτα, παίρνουμε τον χυμό τους και του αφαιρούμε το νερό, εξατμίζοντάς το. Το συμπύκνωμα που μένει, ένα αγνό εκχύλισμα, παστεριώνεται. Όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τα φρουτοποτά μας, το αραιώνουμε με νερό και ζάχαρη, ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή μας! Έτσι, απολαμβάνετε ένα φρουτοποτό που δεν περιέχει κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες.