Ο καφές είναι απόλαυση.

Εμμένουμε σταθερά σε αυτό μας το πιστεύω, από την εποχή που η Melitta Bentz ανακάλυψε το πρώτο φίλτρο για καφέ, το 1908, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το σύγχρονο τρόπο απόλαυσης του καφέ. Η αναζήτηση αυτής της απόλαυσης είναι η πηγή έμπνευσής μας, το κίνητρο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα καφέ για ξεχωριστή απόλαυση με υπευθυνότητα εφευρετικότητα και κυρίως με αγάπη για το προϊόν αυτό καθ’ αυτό.

OM_1x2-40_tcf_040-193_EU
OM_1x4-40_tcf_EU_040-194

Φίλτρα καφέ Melitta® Original

Φίλτρα από χαρτί Aromapor®

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων , πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μια ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

-με καθαρότητα, αντοχή (δεν σχίζεται εύκολα) και υψηλή απόδοση που αναδεικνύει τη γεύση του καφέ φίλτρου

-με πολύ ισχυρή διπλή ραφή

-με Aromapor®σε τρεις ζώνες αρώματος

Η Melitta® είναι ο επίσημος συνεργάτης καφέ της Manchester United!

Η Melitta® κάνει τον καφέ απόλαυση σε ένα εντελώς νέο γήπεδο: Ως επίσημος συνεργάτης καφέ της Manchester United, η Melitta® σερβίρει τον μοναδικό καφέ Melitta® στους παίκτες, τους φιλάθλους και τους φιλοξενούμενους της πρωταθλήτριας Αγγλικής ομάδας των ρεκόρ στο «Θέατρο των Ονείρων»– όπως αποκαλείται το θρυλικό στάδιο Old Trafford στο Μάντσεστερ.

m4

Το αυθεντικό υποκατάστατο κρέμας σαντιγί σε σκόνη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί για γάλα, στον καφέ σας ή σε άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας, αλλά και στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική (σούπες , παγωτά κ.λπ). Διαλύεται αμέσως χωρίς να επηρεάζει τη θερμοκρασία του ροφήματος

111 χρόνια Melitta. 11.100 δέντρα.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα σαφάρι για 2 άτομα στο δάσος της Melitta στην Τανζανία αξίας 10.000 ευρώ!

Με την βοήθεια ενός ορειχάλκινου δοχείου και με ένα φύλλο στυπόχαρτο η Melitta Bentz  έφτιαξε  το πρώτο φίλτρο καφέ στον κόσμο το 1908. Αυτή η επαναστατική μέθοδος απόλαυσης του καφέ σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πριν από 111 χρόνια έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας μοναδικής μάρκας. Η Melitta με την ευκαιρία του εορτασμού των 111 χρόνων της  ξεκινάει μια προωθητική ενέργεια στα σημεία πώλησης για να βοηθήσει το περιβάλλον. Οι προωθητικές συσκευασίες φίλτρων καφέ Melitta θα προβάλλουν  την καμπάνια «ΠΑΙΞΕ + ΚΕΡΔΙΣΕ – Το δικό σου δέντρο και ένα σαφάρι στην Τανζανία».

Μαζί με την ιταλική πλατφόρμα κοινωνικής ευθύνης, Treedom, η Melitta θα φυτέψει 100 δέντρα για κάθε χρόνο λειτουργίας της εταιρείας για να δημιουργήσει ένα δάσος στην ανατολική Τανζανία. Τα δέντρα θα φυτευτούν όλα από τοπικούς αγρότες σε γεωργοδασοκομικά συστήματα και θα προσφέρουν οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη. Οι καταναλωτές που θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα μπορούν να κερδίσουν μια δωρεάν υιοθεσία δέντρου και επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία  για ένα ταξίδι στο δάσος της Melitta σε συνδυασμό με ένα συναρπαστικό σαφάρι στο Σερενγκέτι, το πιο διάσημο εθνικό πάρκο της Τανζανίας.