Πρώτος Τρύγος – Ερυθρός Ξηρός Οίνος / Μονοποικιλιακός
Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και χειρωνακτική συγκομιδή του Αγιορείτικου Βιολογικού Αμπελώνα σε συνδυασμό με την
παραδοσιακή οινοποίηση συμβάλει στην παραγωγή ποιοτικού οίνου σκούρου ρουμπινί χρώματος με ιδιαίτερα αρώματα,
πλούσιο σώμα με δυνατή επίγευση και στιβαρές τανίνες.
Χαρακτηριστικά: Σκούρο ρουμπινί χρώμα, πλούσιο σώμα, ιδιαίτερα αρώματα με δυνατή επίγευση και στιβαρές τανίνες.
Συνοδεύει: Κυνήγι, κόκκινο κρέας, ώριμα κίτρινα τυριά, ποικιλία αλλαντικών, φρούτα.
Σερβίρεται: Στους 17-18°C. Αλκοολικός βαθμός: 12.5 %
Πρώτος Τρύγος – Ερυθρός Γλυκύς Οίνος / Μονοποικιλιακός
Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και χειρωνακτική συγκομιδή του Αγιορείτικου Βιολογικού Αμπελώνα σε συνδυασμό με την
παραδοσιακή οινοποίηση συμβάλει στην παραγωγή ποιοτικού γλυκύ οίνου σκούρου πορφυρού χρώματος με ιδιαίτερα αρώματα, πλούσιο σώμα με δυνατή επίγευση και στιβαρές τανίνες.
Χαρακτηριστικά: Σκούρο πορφυρό χρώμα, πλούσιο σώμα, ιδιαίτερα αρώματα με δυνατή επίγευση και στιβαρές τανίνες.
Συνοδεύει: Φρουτοσαλάτες, πράσινες σαλάτες, με ξηρούς καρπούς, πάπια, απαλά σε γεύση τυριά, ενώ είναι ένα θαυμάσιο απεριτίφ μετά από ένα πλούσιο δείπνο.
Προτιμάται: Από τις Ανατολικές χώρες, μετά το γεύμα.
Περίσταση: Τα γιορτινά Parties , Ρομαντικό δείπνο, Κινηματογραφική βραδιά, Απεριτίφ.
Σερβίρεται: Στους 5ο- 8°C. Αλκοολικός βαθμός: 10.5 %
Πρώτος Τρύγος – Λευκός Ξηρός Οίνος / Μονοποικιλιακός
Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και χειρωνακτική συγκομιδή του Αγιορείτικου Βιολογικού Αμπελώνα σε συνδυασμό με την
παραδοσιακή οινοποίηση συμβάλει στην παραγωγή ποιοτικού οίνου χρυσοκίτρινου χρώματος με πλούσια αρώματα.
Χαρακτηριστικά: Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, πλούσιο σε αρώματα, δροσιστική αίσθηση.
Συνοδεύει: Ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά, ζυμαρικά με μαλάκια, ελαφριά κίτρινα τυριά, σαλάτες.
Σερβίρεται: Στους 11-13°C. Αλκοολικός βαθμός: 12,0 %
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΚΙΒΏΤΙΟ ΤΩΝ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ