Legal Disclaimer  |  Επικοινωνία          
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ
Βρίσκεστε εδώ:  ::  :: Προμηθευτές - Προϊόντα :: 

ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ


Η εταιρία ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. ιδρύθηκε στο τέλος του 1996 μετά από την συγχώνευση των τριών μεγαλύτερων πτηνοτροφικών μονάδων της Ελλάδας. Διαθέτει τέσσερις πτηνοτροφικές μονάδες στις περιοχές Αλεξανδρούπολης, Καπανδριτίου, Σχηματαρίου και Χιλιομοδίου Κορινθίας, όπου συγκεντρώνεται η ημερήσια παραγωγή και στέλνεται στο υπερσύγχρονο ωοσκοπικό κέντρο της εταιρίας στο Πολυδένδρι Αττικής.

Η εταιρία ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία του κλάδου που απέκτησε το πιστοποιητικό ISO 9002 για τις άριστες συνθήκες αποθήκευσης, συσκευασίας και αποστολής των αυγών.

Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ προσφέρουν πολλές επιλογές για όλες τις διατροφικές ανάγκες, σε ποικιλία συσκευασιών αναλόγως της ποσότητας και του μεγέθους των αυγών:

Aυγά Ημέρας
Τα ολόφρεσκα ΑΥΓΑ ΗΜΕΡΑΣ φθάνουν στα χέρια σας μέσα σε 24 ώρες από τη γέννησή τους, η οποία αναγράφεται σε κάθε αυγό με φυτική μελάνη, που δεν επηρεάζει τη σύσταση του προϊόντος. Έτσι είστε 100% σίγουροι ότι τα ΑΥΓΑ ΗΜΕΡΑΣ είναι ότι πιο φρέσκο θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε για την ανάπτυξη των παιδιών σας.
 
Αυγά Φρέσκα
Τα ολόφρεσκα ΑΥΓΑ ΦΡΕΣΚΑ παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας από κότες που ζουν σε άριστες συνθήκες υγιεινής. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για τη σωστή διαδικασία παραγωγής των αυγών και αποτελεί εγγύηση ποιότητας και νοστιμιάς.
 
Υπαίθριας Βοσκής
Τα ολόφρεσκα αυγά ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΒΟΣΚΗΣ γεννιούνται από κότες που βόσκουν ελεύθερα σε λιβάδια. Οι αγνές ποικιλίες διατροφής τους, σε συνδυασμό με το αγνό και φυσικό περιβάλλον διαβίωσης, κάνουν τα αυγά ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΒΟΣΚΗΣ να είναι τόσο νόστιμα.
 
Χρυσός Αxυρώνας
Τα ολόφρεσκα αυγά ΧΡΥΣΟΣ ΑΧΥΡΩΝΑΣ παράγονται από κότες που ζουν στους παραδοσιακούς αχυρώνες μας και τρέφονται με αγνά δημητριακά. Το γεγονός αυτό τους προσδίδει μία μοναδική γεύση που τα κάνει να ξεχωρίζουν.
 
Για Κάθε Μέρα
Τα ολόφρεσκα αυγά ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, φυσικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω-3 και ειδικά σε DHA. Οι κότες τρέφονται με αγνά δημητριακά, εμπλουτισμένα με τα παραπάνω συστατικά και μεταφέρουν όλες τις θρεπτικές ιδιότητες στα αυγά, χωρίς να μεταβάλλουν τη γεύση και τη φυσική σύστασή τους. Παράλληλα, τα αυγά ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επιτρέπουν στον οργανισμό να αυξήσει την καλή χοληστερόλη και να μειώσει την κακή, συμβάλλοντας έτσι και στην προστασία της καρδιάς.
 
Πασχαλινά
Τα αυγά ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ, βαμμένα με βαφή μη τοξική, που δεν διαπερνάει στο εσωτερικό του αυγού, και με την εγγύηση της άψογης διαδικασία παραγωγής και βαφής, είναι η σίγουρη επιλογή για το πασχαλινό σας τραπέζι. 
 

    Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας
Γενική Γραμματεία Εμπορίου - Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιριών & Πίστεως
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 57298604000
H EΛΓΕΚΑ είναι μέλος :     
ΕΛΓΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Ολύμπου 32, 57009, Καλοχώρι, Δήμος Δέλτα, Θεσσαλονίκη,
Τηλ.: 2310 - 779 700, Fax.: 2310 - 752 335
ΕΛΓΕΚΑ ΑΘΗΝΑ:
Αγ. Ιωάννου Θεολόγου 60, 136 77, Αχαρνές - Αττική,
Τηλ.: 210 - 24 15 100, Fax.: 210 - 24 05 859